sobota, 02. julij 2011

Moja prva kuverta

Že nekaj časa, sem sanjarila o izdelavi kuverte. Zgibala iz belega papirja, nato iz vzorčastega. Vse lepo in prav, samo do končne izdelave, nikoli ni prišlo. Čez čas sem dobila  naročilo za čestitko, za konfirmacijo. Ker se je podarjal denar, sem prišla na idejo za kuverto. Malo me je bilo strah, ker konfirmacija je le en svečan dogodek in ne morem samo nekaj skup zmetat.In tako se je počasi začelo, ker je šlo za deklico, naj bo roza barva. Zgibanje kuverte je bilo narejeno en, dva, tri. Naprej pa počasi, rezanje papirja. Svetleč papir sem embosirala, kote izrezala z nestiji. Dodala sem bel trak z vrtnicami, roza trak in belo rožico z roza vrtnico.


Na isti papir sem natisnila besedilo, ki sem ga nalepila na roza podlago.


Na zadnji strani, sem nalepila trak na zunanji strani, ker sem zakrila polje, ki ni embosirano.


Za prvič, sem zeloo, zadovoljna .


6 komentarjev:

 1. Upravičeno si lahko zadovoljna saj se ji prav nič ne vidi, da je prva ... zagotovo pa tudi ni zadnja ...

  OdgovoriIzbriši
 2. Saj si lahko zelo zadovoljna. Naredila si čudovito kuvertico. Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasno...lahjko si več kot zadovoljna.
  Se priporočam za kakšne nasvete...

  OdgovoriIzbriši
 4. Pozdravljeni Renata,nevem kje bi vas lahko kontaktirala zato vam pišem v upanju da vi mene kontaktirate.Opazila sem da ste z prekmurja,kakor jaz,in bi vas prosila za en nasvet oziroma oslugo.
  monja.herega@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Pozdravljeni Renata,nevem kje bi vas lahko kontaktirala zato vam pišem v upanju da vi mene kontaktirate.Opazila sem da ste z prekmurja,kakor jaz,in bi vas prosila za en nasvet oziroma oslugo.
  monja.herega@gmail.com

  OdgovoriIzbriši