petek, 11. oktober 2019

MŠPU#1 - letterpress tehnika



Po Tininih navodilih, sem se tudi jaz spustila v to tehniko. Sicer je taka barva in struktura papirja, da se ne vidi prav lepo. Uporabila sem šablono lavande in šele sedaj opazila, da bi lahko cvete lavande, prilepila z zamikom, da bi se videla cela šablona. Vsa pametna sem se posebej trudila, da pri lepljenju res lepo zakrijem tudi cvetove.


Na tej je vidna spodnja stran.


Na tej pa ob strani.


Upam, da sem vseeno zadostila kriterije.


To je to.
Imejte se lepo.



Izziv:
- galerija meseca oktobra NP - rez. šablona lavanda, okrašeni pravokotniki. pikapolonice iz seta - marjetice, štampiljke lavanda, voščila za vse priložnosti, za posebno osebo, vse najslajše.            
- celotna pomladna kolekcija je lahko tvoja - voščila za vse priložnosti



6 komentarjev:

  1. Oppa tole pa je lepotiča od sivke :-) . Meni je všeč, da pride okvir do izraza, sivka je že itaq obarvana. Za več globine, bi bilo pa res morala zamakniti sivko, ampak to veš ti. Za vse ostale je pergektna taka kot je :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa voščilnica in dobra ideja za uporabo embosiranega dela.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si embosirala tagec, Čisto dovolj in lepo se vidi, kaj si želela pokazati. Naslednjič boš zamaknila cvetove, pa bo. :-) Zelo lepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  4. Renata, kako je lepa! Tako mi je všeč, kako si dodala pikapolonice... In pa ideja za embosiranje taga mi je top!...super je izpadlo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav dobro se vidi izbočen del. Všeč mi je, da si se odločila za to šablono. Lepo si sestavila voščilnico.
    Mi lahko zaupaš na kateri papir si to embosirala?

    OdgovoriIzbriši