nedelja, 29. marec 2015

ZahvalaNajprej se zahvaljujem Tini iz Najlepšega para, da nas je počastila z svojim obiskom na srečanju otočank, tokrat v Pomurju.

Ni ostalo samo pri obisku, pokazala nam je tudi nekaj trikov in seveda založila z naročenimi in  novimi izdelki iz njene trgovine.Tale slika je nastala z veliko smeha. Namreč Tina se je poslavljala in smo hotele za spomin hitro naredit sliko. Hitro smo se  zbrale in nastavile, a brez fotografa. To je bilo smeha. Na koncu nam je vseeno uspelo.
Tina, hvala še enkrat.Navdih za to voščilnico sem dobila na njenem blogu, ki jo je pokazala pred kratkim.
Jaz sem se odločila za zahvalo, saj dostikrat tudi ta beseda najde mesto pri ljudeh, ki so nam naredili kaj dobrega.
Da pa vse ni ravno isto, sem na svoji voščilnici robe zaoblila z luknjačem in dodala na levo stran pentlje, rožico.Lepim jo v njeno galerijo meseca marca. Saj sem uporabila rezalno šablono - borduro, ki jo je oblikovala za trgovino Rayher in rezalno šablono - zahvala.

To je to.

Imejte se lepo.

11 komentarjev:

 1. Čudovita zahvala. Že vaš nasmeh pove zadosti o tem kako ste se imele :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Na srečo smo našli fotografa. :-) Super fotka je nastala.
  Tvoja zahvalnica pa je zele, zelo lepa. Všeč mi je barvna kombinacija. Roza in beli dodatki čudovito popestrijo modro osnovo. :-))

  OdgovoriIzbriši
 3. Svetlo vijolična, vendar pri slikanju izpade skoraj modra.

  OdgovoriIzbriši
 4. Renata, čudovita zahvala. Tista rožica na izrezljanem krogcu je krasna in prav poživi vse skupaj. Vijolično barvo je tudi meni vedno problem fotografirati. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Uh, sem kar malo zelena od zavisti. Verjamem da ste uživale v Tinini družbi in njenih ustvarjalnih idejah. Jaz vedno nestrpno pričakujem kakšen njen video vodič.
  No sedaj pa še komentar za voščilnico. Krasna je. Rožica in beseda zahvale popestri samo voščilnico.

  OdgovoriIzbriši
 6. Brez fotografa pa ne gre :))) Dobra fora :))) Krasno si izdelala tole zahvalo po Tininih navodilih in ji dodala svoj pečat.

  OdgovoriIzbriši
 7. Draga Renata...hvala za tvoj super prijazni zapis!!! Ja, trenutek brez fotografa je bil pa res svetoven :-)))). Hvala tudi za tvojo krasno voščilnico...tako lepo mesto si našla za rožico...in pentlja bo sedaj lepo služila svojemu namenu ;-)))!

  OdgovoriIzbriši
 8. Barvna kombinacija in sama zahvala je čudovita. Zelo lepo narejeno. Lp

  OdgovoriIzbriši
 9. Videti je, da ste se res super imele. Čestitka pa je simply the best. :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Prav lepo vas je videti...po izrazih na obrazu ste se imele prav fino. Kjer je Tina je res super, tudi sama sem jo spoznala v lanskem letu in res je taka pozitivka, da človek prav uživa v njeni družbi. Tvoja naloga je krasno uspela, rožica pa pika na i. čao

  OdgovoriIzbriši
 11. ooo vidim, da je bilo zelo živahno :-))
  Krasna voščilnica je nastala!

  OdgovoriIzbriši