sobota, 26. december 2015

Brez izreza



Si mislite, kakšnega?
Toliko motivov rezalnih šablonic za praznike, da se težko odločiš, katerega bi uporabil.
Potem ti pa klikne in opaziš, da se tudi brez njih da narediti voščilnica. Te štampiljke so bile prve, ki sem jih kupila za božične voščilnice. Po prekladanju stvari, sem jih spet zagledala in privlekla na dan. In nastala je ta voščilnica.
Seveda pa pri meni ne mine objava, brez Najlepšega para. 
Mašnice se lepo podajo obeskom.


To je to. 
Imejte se lepo.




Lepim jo v :


galerijo meseca decembra - Najlepši par.

CRAFT-alnico- Izziv#150-KARKOLI







5 komentarjev:

  1. U, kako lepo si spet štemplala! Všeč so mi tvoje iz arhiva potegnjene štampiljke. :-) Super si kombinirala z mašnicami Najlepšega para. Krasna voščilnica brez izrezov. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. A bejš no, tudi ti imaš take probleme. To je od preveč stvari...pohlep po ustvarjalnem materialu (po naravi sem skromna, pri ustvarjalnem materialu pa se prelevim v pravo pohlepnico in se sploh ne prepoznam...duševni bolnik, ki bi moral na zdravljenje...ampak kaj ko bi se te ustanove hitro napolnile:-)). Skratka, še velikokrat se lahko poslužiš samo štampiljk, ker je krasna. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. uauu noro ne? včasih na kakšne stavri kar malo pozabimo, pa tako lepo pride...

    OdgovoriIzbriši
  4. Se pridružujem Mojčinemu komentarju, pri nakupu ustvarjalnega materiala sem nepopoboljšljiva...). Tudi sama imam nekje še te štampiljke...

    OdgovoriIzbriši
  5. te štampiljke so prekrasne in voščilnica je čudovita.
    jaz sem pri štempljanju obup, tako da pri meni se tole ne bi izšlo .. že tudi dolgo nisem naredila voščilnice brez rezalnih šablon.

    OdgovoriIzbriši